Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/chepelare.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/chepelare.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Hvor bør man overnatte i Chepelare?

hotel_shoky

Der er mange små hyggelige familiehoteller i byen. Men her vil jeg specielt fremhæve et af dem, hvor jeg kender ejerne personligt.

Family Hotel Shoky

Hotel Shoky er et af de nyere familiehoteller med en glimrende standard. Der er 7 store dobbeltværelser og en dobbeltlejlighed med pejs. Alle store nok til en ekstra seng og alle har balkon, kabel-TV og badeværelse.

Ejerparret er begge skiinstruktører og de kan også arrangere rideture, cykelture, jeepsafari’s og vandreture. De taler engelsk og man spiser rigtigt godt i restauranten, der tilbyder traditionel bulgarsk mad!

Hotellet har ski-garderobe, sauna og tilbyder massage. Hotellet tilbyder selvfølgelig transport til skilifterne.

Hotellet ligger meget fredeligt i den vestlige udkant af byen, med cirka 10-12 minutters gang til hovedgaden.

Det er en fordel for jer at reservere igennem mig.  Send en e-mail hvis du vil bo der.

Man kan også reservere direkte på www.booking.com/hotel.


Da jeg startede på denne hjemmeside, var det ret svært at finde en liste over hotellerne i Chepelare. Men nu er de stort set alle sammen på www.booking.com.