Gyuveche

gyuveche

En rigtig ‘tøm køleskabet’ ret. Portionstilberedes i små ildfast keramikskåle med låg, deraf navnet!

Ingredienser: (1 portion)

  • 200-300 gr. ost efter eget valg, men en del af osten skal være feta ost.
  • 1 æg
  • 1 tomat (kan udelades)
  • Friskhakkede krydderurter efter eget valg.
  • Og derudover kan bruges hvad man nu har i køleskabet:
  • 100-150 gr. kogt kylling, skinke, kalkun eller bajersk pølse eller….
  • Peberfrugt, champignon, kogte kartofler eller chili (måske en blanding?)
  • Evt. en skive lyst brød

Tilberedning:

Skær kød og grønsager i skiver eller terninger. Skær osten i tykke skiver. Læg skiftevis ost grønsager og kød i skålen.

Sæt i en 200 gr. C forvarmet ovn i 20 minutter eller til osten er smeltet. Slå ægget ud og bag i 5-10 minutter efter hvordan du ønsker dit æg.

Serveres med ristet lyst brød og en kold øl! God appetit!